Ο Όμιλος Καλλιακμάνη ξεκίνησε την δυναμική πορεία του στο χώρο πριν από είκοσι χρόνια. Βασική μας αρχή ήταν και παραμένει η σωστή ενημέρωση και η απόλυτα εμπεριστατωμένη λύση για τον πελάτη.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η διακίνηση και η παραγωγή δομικών και μονωτικών υλικών. Στην προσπάθεια μας για το καλύτερο, δεν διστάζουμε να δοκιμάσουμε και να προτείνουμε πρωτοποριακά υλικά, πολλές φορές άγνωστα στην ελληνική αγορά.

Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ξεπερνάει τα πενήντα άτομα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άριστα εκπαιδευμένοι. Είναι άνθρωποι που κύριο μέλημά τους είναι να καταλάβουν τις ανάγκες των καταναλωτών και με κύριο άξονα την πιο κατάλληλη αλλά και οικονομική λύση.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα βόρεια προάστια του Λεκανοπεδίου της Αττικής και ειδικότερα στην Κηφισιά και στην Μεταμόρφωση. Ο όμιλος έχει στην διάθεσή του έναν στόλο ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των εταιρειών του. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 24 ωρών στους πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με δικά μας φορτηγά. Οι συνεργάτες μας σε άλλες περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται από μεταφορικές εταιρείες.